• Moira Natuurvrouw

Nieuw! Propoliszalf


Naast de tinctuur is er nu ook een mooie propoliszalf te verkrijgen. Propoliszalf wordt gebruikt bij aandoeningen op de huid, zoals eczeem en psoriasis. Door de toevoeging van onder andere calendula en avocado, zal ook de jeuk afnemen en de huid mooi helen.

Lees voor een uitgebreide uitleg over propolis het artikel over propolistinctuur op de Tips & Nieuws-pagina.

Gebruiksaanwijzing

Maximaal 4 maal per dag de aangetaste huiddelen insmeren met de propolis zalf. Als de klachten verminderen of verdwenen zijn, de behandeling afbouwen. Dus van vier keer per dag, naar drie keer, twee keer, eenmaal en als laatste om de dag, waarna gestopt kan worden met smeren.

#huid #propolis #eczeem #psoriasis

108 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven