top of page
  • Foto van schrijverMoira Natuurvrouw

Op veler verzoek: biologisch glijmiddel


Afgelopen jaar werd er op meerdere festivals gevraagd naar een biologisch alternatief voor glijmiddel. Glijmiddel bevat vaak allerhande chemische middeltjes die je toch op nogal gevoelige plekken smeert. En juist op die plekken neemt je lichaam de chemische stoffen op, waardoor ze in je lichaam terecht komen. Wie wil dat nou?

Dit glijmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke middelen die niet schadelijk zijn voor je lichaam en de gevoelige delen niet irriteren. In eerste instantie heb ik dit middel op verzoek geproduceerd, maar na de laaiend enthousiaste reacties is het glijmiddel nu voor iedereen in de webshop verkrijgbaar! Ook proberen? Klik hier.


87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page