top of page
  • Foto van schrijverMoira Natuurvrouw

Nieuw: Shampoo bars en conditioning bars!


Shampoo Bars zijn beter voor het milieu en goed voor je haar! Eén Shampoo Bar vervangt 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Samen kunnen we zorgen voor minder onnodig plastic gebruik.

En vanaf nu zijn ze gewoon verkrijgbaar bij Moira Natuurvrouw. Na zelf mijn haar gewassen te hebben met een shampoo bar, ben ik fan! Er komt meer dan genoeg schuim af en het verdeelt goed over je haar.

Ze zijn heel makkelijk in gebruik: Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de shampoo bar tussen je natte handen. Ga vervolgens met je handen door je haren. Je kan ook rechtstreeks met de shampoo bar over je natte haar wrijven. Verdeel de shampoo door je haar en spoel het daarna uit.

De conditioning bars werken op dezelfde manier en zorgen dat je haar heerlijk zacht en mooi glanzend wordt. Zowel de shampoo bars als de conditioning bars zijn er in negen geweldige geuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van citroen, kokos, vanille of lavendel?

Bestel ze nu in de webshop!

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page