top of page
  • Foto van schrijverMoira Natuurvrouw

Nieuw: de Konjac spons

De konjac spons is een zachte spons die de huid reinigt, dode huidcellen verwijdert en een beschermende laag achterlaat die jouw huid voedt en beschermt. Bovendien is de spons uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

De spons wordt gemaakt van konjac poeder, afkomstig van de wortels van de konjac aardappel. Dit is een plant die voornamelijk groeit in Japan, China en Indonesië. De konjac plant wordt niet alleen veel in de beauty industrie gebruikt. De plant wordt ook gebruikt als medisch en eetbaar product. Met name in Korea en Japan is konjac een populaire groente!

De witte spons is puur en alleen gemaakt van de konjac wortel. Aan de spons zijn geen extra mineralen toegevoegd. Dit maakt de spons geschikt voor alle huidtypes. Voor een optimale gezichtsreiniging is de Konjac spons een prettige toevoeging. De kleuren van de spons verwijzen naar de werking.

Heb je een vette huid met onzuiverheden zoals puistjes en/of mee-eters? Dan is de zwarte Konjac Spons een geschikte spons. Aan de spons zijn houtskool en mineralen toegevoegd die ervoor zorgen dat het overtollige talg wordt verwijderd. Voor een optimale gezichtsreiniging is de Konjac spons een prettige toevoeging. De kleuren van de spons verwijzen naar de werking.Hoe gebruik je een Konjac Spons?

1. Spoel de spons goed uit met lauwwarm water.

2. Knijp de spons uit (niet uitwringen!)

3. Voeg eventueel een gezichtsreiniger toe

4. Masseer de spons met kleine cirkelvormige bewegingen over de huid

5. Spoel na gebruik de spons goed uit

6. Knijp het water uit de spons

7. Hang de spons op aan het touwtje zodat de spons goed kan drogen


Als je de spons een tijdje niet hebt gebruikt zal de spons een beetje uitdrogen. Leg de spons voor gebruik dan een tijdje in warm water en de spons trekt weer bij!

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page