top of page
  • Foto van schrijverMoira Natuurvrouw

Dreadlock holiday

Afgelopen zomer liet ik mijn hoofd vol dreadjes zetten. Ik had toen nog geen idee wat een werk het zou zijn om ze mooi en goed te verzorgd te houden. Dat bleek nog een flinke klus! Elke keer handrollen, zorgen dat ze strak blijven en toen bleek ook nog dat dreads alle geurtjes van je omgeving opnemen en vasthouden. Goede producten waren moeilijk te vinden en vaak alleen in het buitenland verkrijgbaar. Dus heb ik me hier eens in verdiept en een aantal mooie dread-producten ontwikkeld. Deze producten zijn vanaf nu te vinden in de webshop: Dread Tight, Dread Fresh, Dread Fresh Lemontwist en Dread Oil.

Dread Tight

Om baby-dreads mooi strak te krijgen gebruik je regelmatig (één keer in de week) Dread Tight. Door de combinatie van zeezout, hamamelis en aloë vera gaan je dreads lekker klitten en worden ze goed strak. Spray na het wassen elke dread van boven tot onder in met een beetje Dread Tight en handrol ze vervolgens. Het is even een klus, maar gegarandeerd dat je er fantastische dreads van krijgt! Een bijkomend voordeel is dat het de hoofdhuid verzacht en pijn tegengaat bij het zetten en bijwerken van de dreads. Verkrijgbaar in Lavender Lightning, Rocky Rosemary, Saucy Sandalwood en Spicy Sage.


Dread Fresh

Dreads houden allerlei luchtjes vast, waardoor je na een feestje of lekker sporten een flinke geur bij je kunt dragen. Elke keer wassen om je dreads weer fris te krijgen kan best een werkje zijn. Daarom is er Dread Fresh. Spray je haar en hoofdhuid in met deze heerlijke geurtjes om weer met een fris koppie rond te kunnen wandelen. Verkrijgbaar in vier geuren.

Ook te gebruiken als je 'los' haar hebt.


Dread Fresh Lemontwist

Een speciale Dread Fresh voor mensen met vet haar. Door gebruik van groene thee-extract, pepermunt en citroen gaat het dat vettige gevoel tegen en verfrist het tegelijkertijd je dreads en hoofdhuid. Ook te gebruiken als je geen dreads hebt, maar 'los' haar. Gebruik: Lekker sprayen waar en wanneer je het nodig vindt.

Dread Oil

Voor degenen met een droge hoofdhuid en droog haar is er natuurlijk ook een oplossing. Gebruik deze olie door je hoofdhuid en je dreadjes te verwennen. Neem een paar druppels op je hand en wrijf deze waar je het nodig vindt. Een goed verzorgde coupe en geen jeuk door droogte. Verkrijgbaar in de geuren Herbs (met lavendel, rozemarijn en eucalyptus) en Trees (ceder, bergamot en kruidnagel). Ook te gebruiken als je 'los' haar hebt of als baardolie.

169 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page