top of page
  • Foto van schrijverMoira Natuurvrouw

Moira Natuurvrouw te koop in het Archeon


Komende voorjaarsvakantie zijn een aantal producten van Moira Natuurvrouw te koop via het Archeon in Alphen aan den Rijn!

Afgelopen winter stond ik met mijn stand op de Winter Yule Fair en hieruit is een fijne samenwerking ontstaan. Zo fijn, dat het museumpark tijdens de voorjaarsvakantie een tiental producten in de schappen van het Apothecarium aanbiedt.

Het is ons gelukt uit de uitgebreide variatie van Moira-producten een mooie selectie te maken, die past bij het Archeon. In een kast in het Apothecarium kan je vanaf volgende week de volgende artikelen vinden: honingzalf, bijenbommetjes, smeerwortelzalf, hoestdrank, handcrème, tandpoeder in de smaken rozemarijn en salie, arnicazalf, voetcrème en wijze vrouwen mist.

Zin in een bezoekje aan dit mooie park? Klik dan even op deze link om alvast tickets te bestellen en te bekijken wat ze aan leuke activiteiten organiseren tijdens deze voorjaarsvakantie.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page