top of page
  • Foto van schrijverMoira Natuurvrouw

Verwen je handen met deze scrub


De huid van je handen heeft het zwaar te verduren. Elke dag gebruik je ze voor van alles en nog wat. Sjouwen, afwassen, koken, dweilen, klussen, alles laat zijn sporen achter. Ook zien ze, naast je gezicht, het hele jaar zon. Tijd om ze eens lekker te verwennen. Met deze tip maak je snel een scrub met een paar spullen die je vast wel hebt liggen.

Doe twee eetlepels kaneel (of koffie, als je geen kaneel in huis hebt) en vijf eetlepels suiker (hoe fijner hoe beter) samen met 50 ml olijfolie in een kommetje en roer dit goed door. Wrijf de scrub met cirkelvormige bewegingen over je handen en spoel ze af met lauwwarm water.

De oude huidcellen worden zacht verwijderd, terwijl de kaneel (of koffie) een vitaliserend effect heeft op de huid. Na het afspoelen laat de olie een verzorgend laagje achter op je handen.

Je kunt de scrub bewaren in de koelkast voor een volgende keer.

Smeer je handen gedurende de dag een aantal keer in met een biologische handcreme. Deze zijn verkrijgbaar in de webshop van Moira Natuurvrouw.


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page