top of page
  • Foto van schrijverMoira Natuurvrouw

Nieuw in de shop: 3 x scrubben


Zo langzamerhand begint het zomerweer al goed te komen. Dus naar buiten om leuke dingen te doen. Ondertussen kleurt je huid lekker van de zon. Om die huid mooi te houden is het verstandig om regelmatig te scrubben. Dan wordt je velletje mooi egaal bruin (of zoals bij mij iets minder wit en wat rozig).

Moira Natuurvrouw ontwikkelde drie nieuwe scrubs voor jou die ook nog eens goed afbreekbaar zijn voor het milieu. We gaan van boven naar beneden, van je gezicht naar je voeten.

Facial scrub

Voor je gezicht zijn er de nieuwe facial scrubs op basis van kokosolie. Door een toevoeging van pure maïsmeel werkt de scrub heel zacht en spoel je geen nare microplastics door de afvoer.

Kies voor lavendel voor ontspanning, gember tegen rimpels of lotus tegen vlekjes en couperose.

Je brengt een klein beetje scrub aan op een vochtig gezicht en masseert deze in cirkelvormige bewegingen in. Afspoelen met warm water.

Kokos suiker scrub

De nieuwste scrub voor je body is gemaakt met onder andere kokosolie en rietsuiker. Door de toevoeging van citrus olien, werkt de ze zachte scrub goed tegen cellulitis.

De scrub op een natte huid aanbrengen en in cirkels over de huid wrijven. De kokosolie maakt je huid zacht, zodat de suiker dode huidcellen makkelijk kan verwijderen en laat een verzorgend vetlaagje achter na het afspoelen.

Voetscrub

In de zomer wil je lekker op blote voeten, slippertjes of sandalen lopen. Dan is het wel zo fijn als je voeten er een beetje uitzien.

Gebruik deze vette scrub met olijfolie en bijenwas om je voeten te verwennen. Ook deze scrub laat bij het afspoelen een dun vetlaagje achter om je voet te beschermen en uitdrogen te voorkomen.

De scrub geurt heerlijk naar lavendel en pepermunt: ontspanning en verfrissing tegelijk!

Scrub je de zomer door met deze heerlijke nieuwe scrub van Moira Natuurvrouw.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page