top of page

Propoliszalf

00055
€22.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Propolis

Propolis is een natuurproduct dat door bijen wordt gemaakt van knoppen en bladeren van verschillende planten. De bijen vermengen dit met stuifmeel en voegen er via hun speeksel enzymen aan toe. Op die manier verkrijgt propolis zijn helende en antibiotische eigenschappen.

Propolis kan gebruikt worden bij een heel scala van klachten, waaronder aften, acné, artrose, astma, eczeem, witte vloed, eeltvorming, ontstekingen, maagzweer, psoriasis, en kalknagels.

Allergie

Een klein percentage is allergisch voor propolis, dus is het van belang dit eerst te testen. Leg een druppel propolis op de rug van je hand en zet hier met je nagel een kruisje in (net zoals we ook wel bij een muggenbult doen). Als er binnen een dag een reactie ontstaat (jeuk, bultje, rode huid etc.), kan je de propolis beter niet gebruiken.

Vlekken van de tinctuur kunnen simpelweg met alcohol worden verwijderd.

  • Propolis zalf

Propolis zalf is goed te gebruiken bij aandoeningen op de huid, zoals eczeem, psoriasis. Door de toevoeging van calendula en avocado, zal ook de jeuk afnemen en de huid mooi helen.

Gebruiksaanwijzing

Maximaal 4 maal per dag de aangetaste huiddelen insmeren met de propolis zalf. Als de klachten verminderen of verdwenen zijn, de behandeling afbouwen. Dus van vier keer per dag, naar drie keer, twee keer, eenmaal en als laatste om de dag, waarna gestopt kan worden met smeren.

Inhoud: propolis, bijenwas, calendula olie, hennepzaadolie, avocado olie, water, alcohol

Bewaar dit product voor later
bottom of page