top of page

No poo poeder 150 gr

00050
€13.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Een andere manier van je haar wassen. Helemaal biologisch, dus je kunt zonder schuldgevoel de poeder wegspoelen en in de natuur loslaten. Het poeder is samengesteld met allerlei heerlijke kruiden en poeders die je haar en hoofdhuid optimaal schoonmaken en verzorgen. Met o.a. hibiscus, brahmi, fenegriek en pijlwortel.

Deze poeder is op twee manieren te gebruiken: als droogshampoo kan je kleine beetjes tussen je haar poederen en aangemaakt met water en/of honing als pasta om het als een 'reguliere' shampoo te gebruiken.

Vaste klant E.A. heeft het volgende te zeggen over de 'No poo' poeder: Ik gebruik het nu zo'n drie jaar en het resultaat is dat mijn hoofdhuid in balans is gekomen! Ik was nog maar eens in de paar weken mijn haar en eigenlijk vooral omdat ik het dan even lekker fris vind, niet omdat zo vet is. Als ik een keer wel (een natuurlijke) shampoo gebruikte was mijn haar binnen drie dagen alweer vet en duurde het een week of drie voor de balans hersteld was. Ik ben nu twee keer naar de kapper geweest terwijl ik mijn haar weken daarvoor voor het laatst had gewassen. Beide kapsters vonden mijn haar schoon en het volume viel hen (en mij) ook op. Hoewel ik er dus steeds minder van gebruik, ben ik heel blij met je product!

Inhoud: Fenegriek, brahmi, hibiscus, maizena, klitwortel, calendula, neem, rijstmeel, pijlwortel

Bewaar dit product voor later
bottom of page