Loofah Massage handschoen

Art.nr. 00007
€8.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze tweezijdige peeling washand van loofah en katoen voelt lekker compact aan en is speciaal gemaakt voor peeling. Je huid voelt na gebruik super zacht en diep gereinigd aan. Met de loofah kant verwijder je alle dode huidcellen en masseren met de katoenenkant bevordert de doorbloeding. De combinatie van zacht en wat steviger geeft een super gevoel op je huid. Gebruik max. 1 à 2 maal per week.

Met deze loofah handschoen heb je de ideale manier om je huid te reinigen en te verzorgen op een natuurlijke manier. Een loofah massage verbetert de bloeddoorstroming in de huid en door het verwarmende effect worden de poriën geopend. Hierdoor wordt zowel de uitscheiding van afvalstoffen als de opname door de huid van voedingsstoffen en zuurstof veel beter. Het herstel van de huidcellen gaat sneller en cellulitis krijgt minder kans. De huid wordt weer fris en strak.

Loofah is een wilde, weelderig groeiende eenjarige klimplant die in onrijpe staat prachtige gele bloemen heeft en vreemd uitziende vruchten, die eetbaar zijn, maar na uitgroei voornamelijk gebruikt worden als rugkrabbers en sponzen. Na droging wordt de loofah gebruikt bij massage van het hele lichaam. Aanbevolen wordt om steeds richting het hart te masseren.

Om je loofah lang goed te houden is het belangrijk om hem na gebruik steeds goed uit te spoelen met schoon water en daarna te laten drogen. Indien nodig kan hij in de wasmachine op 60º.

Bewaar dit product voor later