top of page

De meeste workshops van Moira Natuurvrouw hebben een coachende achtergrond. Ook een-op-een coaching is mogelijk.

 

Tijdens een sessie of traject krijg je niet alle antwoorden op een presenteerblaadje aangeboden. De antwoorden zitten in jezelf en kunstzinnig dynamische coaching is een manier om die antwoorden naar boven te krijgen, zodat je zelf tot een oplossing komt die bij jou past. De werkwijze hangt af van je coachvraag en je persoonlijkheid.

V.D. uit V. over de coaching van Moira Natuurvrouw -

‘ Na mijn Coach sessies met Nienke ben ik ervan overtuigd geraakt dat meer mensen hier gebruik van zouden moeten maken. Voor mijzelf sprekend heb ik na het eind van de sessies inzicht gekregen in een paar fundamentele vraagstukken….     

…. De Coach sessies van Nienke zijn professioneel. Ze hebben mij niet wezenlijk veranderd. Maar wel ben ik blijvend op een andere manier tegen een aantal zaken aan gaan kijken, die toch wel schadelijk waren voor een stukje levens geluk. De oude manier van tegen dingen aan kijken stond mij in de weg. Het pad is geëffend. Ik kan weer door.

Werkwijze

Moira Natuurvrouw werkt met je bewuste en onbewuste kant. Bij je bewuste kant hoort bijvoorbeeld praten en oefeningen doen. Dat vinden de meeste mensen niet zo moeilijk. Praten kunnen we allemaal, maar komen we dan echt tot de kern van je probleem?

Je onbewuste kant wordt aangeboord door bijvoorbeeld te mediteren of kunstzinnig bezig te zijn. Je hoeft hiervoor helemaal niet kunstzinnig of creatief te zijn.

De grondgedachte is dat alles in je lichaam en ziel zit en een wijze nodig heeft om tot uiting te komen. Door te mediteren, tekenen, schilderen of boetseren kom je tot inzichten die je helpen je eigen pad te vormen.

 

Losse coachsessies duren ongeveer anderhalf uur en kosten €95,- inclusief BTW.

Een coachtraject omvat 5 sessies en een evaluatiegesprek, je betaalt hiervoor € 500,- inclusief BTW.

Welkom in mijn stoel
bottom of page